Dags att planera nästa träningsläger?

Sportstravel är en resebyrå som erbjuder marknadens största och bästa utbud av träningsläger och turneringar för ungdomslag. Vill ni resa på träningsläger eller cupresa till Spanien, Turkiet eller Portugal? Med Sportstravel är det möjligt. Läs mer och kontakta resebyrån här.

Här är en lista på tre heta resmål från Sportstravels spännande utbud:

1. Barcelona med fotbollslaget.

Drömmer ni om att åka på träningsläger till Europas hetaste fotbollsstad? Med Sportstravel kan laget få besöka Kataloniens hjärta och ta del av enastående kultur, pittoresk arkitektur och givetvis även sol och bad. Resebyrån ordnar självklart även biljetter till att se FC Barcelona spela på hemmaplan i La Liga. Kombinera en storstadssemester med träningsläger genom att åka till Barcelona med laget!
Läs mer om resemålet.

 

2. Åk till Thailand med friidrottslaget.

Åk på elitläger till Asiens bästa träningsanläggning i Thanyapura, Phuket. Thanyapura Sports Hotel som ni kommer bo på har varit värd för flertal landslag inför VM, EM och OS. Kombinera träningslägret med högsta kvalité på hotell och omgivning.
Läs mer om resemålet.

 

3. Träningsläger med simlaget i Kroatien.

Rijeka är beläget i nordvästra Kroatien och är en vacker hamnstad. Träningen sker på Kantrida Swimming Pool Complex och här har ni en oslagbar närhet till havet och utflykter till de vackra närliggande öarna.
Läs mer om resemålet.

Kontakta Sportstravel för mer info om träningsläger, cupresor eller träningsresor.

/Vännerna på Idrottskrapet